Over mij

Sinds 2006 heb ik m’n eigen praktijk Back to You, waar ik met veel plezier al veel cliënten heb mogen begeleiden. Mensen weer in beweging en tot leven zien komen is m’n drive. Mijn kracht is dat ik heel snel bij de kern weet te komen. Cliënten ervaren dat ze het zelf doen, waardoor ze nog gemotiveerder raken en aan de slag gaan. Het is geweldig om ze als coach in dit proces te begeleiden, te zien groeien en in hun eigen kracht te zien komen.

Mijn opleidingen pedagogiek, psycho-sociale therapie, coaching en The Journey (Helende reis), samen met velen workshops en trainingen op het gebied van familieopstellingen, NLP, relatietherapie, Gestalt, het Enneagram en vele jaren ervaring (ook bij bedrijven) hebben mijn eigen effectieve methode gevormd. Alle sessies zijn anders en op maat gemaakt. Iedereen en iedere situatie is verschillend en dat maakt het heel uniek. Zo komen er tools  en oefeningen uit die het beste bij jou passen en die je verder mee kunt nemen als steun.

 

 

En ik

Woon met mijn man en 3 zoons In Hooglanderveen. Ik geniet van het samen zijn met m’n gezin, familie en vrienden. Een wandeling in het bos, lekker eten, een goed glas wijn, reizen, dansen en zingen. Verder ook lekker op de bank met een goede film of een boek. 

En..  ik hou van mijn werk! Het geeft me ontzettend veel energie en dankbaarheid om mensen weer gelukkig en vol levenslust de deur uit te zien gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn verhaal

Mijn interesse in de psyche van de mens is al op jonge leeftijd begonnen. Ik was benieuwd naar het waarom en de oorsprong van psychisch en lichamelijk lijden. Ik bleef met heel veel vragen zitten en ging verder op onderzoek. Naast zelf moeilijke tijden meegemaakt te hebben, ben ik rond m’n 25ste zelf in therapie gegaan. Hier heb ik persoonlijk de krachtige tools ervaren die me duidelijkheid en inzicht gaven en die essentieel waren voor mijn eigen persoonlijke groei.  Ik raakte meer en meer gefascineerd en m’n passie werd alleen maar groter toen ik hierin verder ging studeren. Tijdens de studies kwamen ook mijn natuurlijke skills naar boven en mijn passie om hier m’n werk van te maken. Ik heb inmiddels al veel mensen met succes mogen begeleiden. Ik geef daarnaast ook retreats en workshops voor vrouwen (Magic Maroc) en voor kinderen/tieners ( Lekker in je vel en  – op scholen – Pestgedrag). 

 

 

Mijn missie

Om je weer terug te laten komen bij jezelf. Zodat je onder alle conditioneringen, negatieve overtuigingen en patronen weer helder ziet wie je echt bent. Door je interne kompas te leren kennen en te gebruiken, wordt alles veel duidelijker. Het gaat hier niet om een quick fix, een pleister, maar om een blijvende verandering. Transformatie. Iemand die met een big smile en vol vertrouwen aan het eind van het traject de deur uit gaat en weer leiding heeft over z’n leven.

 

Adres gegevens

Eindweg 25

Vathorst/Hooglanderveen

 

Telefoon

(+31) 630095680

Stuur me een mail

info@backtoyou.nl