Back to You

Coaching voor tieners

Wil je een kind die:

 • Lekker in z’n vel zit?
 • Zelfverzekerd is en weet waar z’n/haar kwaliteiten liggen?
 • Weet wat hij/zij wilt en waar hun grenzen liggen? 

Coaching voor tieners 

Te vaak voelen tieners zich alleen met hun problemen. Ze vechten met een laag zelfbeeld, spanning, druk voor schoolprestaties, hun lichaam etc. Er komt zoveel over ze heen. Ze voelen zich vaak niet begrepen, weten niet hoe ze er zelf mee om moeten gaan, willen zelfstandig zijn en vragen vaak niet meer om hulp. Dingen stapelen zich snel op. Als ouder wil je niets liever dan je kind bijstaan en voelt je vaak machteloos. Jij ziet duidelijk dat je kind hulp nodig heeft. Deze coaching is er op gericht om in deze zeer belangrijke maar ook moeilijke fase in hun leven juist die ondersteuning te bieden, zodat ze zich sterk en zelfverzekerd voelen en bewust in het leven staan.

Wat ga je doen?

Met dit coachingsprogramma begeleid ik tieners, die vastlopen en struggelen in hun dagelijks leven. Ze leren van binnen naar buiten te leven en onderzoeken daar stukken zoals:

 • Wat vind ik van mezelf en hoe krijg ik een positief zelfbeeld
 • Waar liggen m’n grenzen
 • Wat zijn negatieve overtuigingen
 • Hoe kan ik gelukkig zijn?

Ik leer ze met inzichten, bewustwording en met  behulp van technieken leiding te nemen over hun eigen leven. We moedigen ze aan om het beste uit zichzelf te halen en samen met ervaringsgerichte oefeningen zie je al heel snel een transformatie plaatsvinden.

 

Onderwerpen

 • Faalangst
 • Spanning (schoolprestaties, sociale contacten)
 • Onzekerheid. Worsteling met zelfbeeld (lichaamsgewicht)
 • Moeite met grenzen. (aanpassing of afzetten)

 

Deze coaching geeft jullie:

 • Een zelfverzekerd en krachtiger kind.
 • Een kind die zijn/haar eigen grenzen duidelijk herkent en weet aan te geven
 • Iemand die weet waar zijn/haar valkuilen en kwaliteiten liggen en nu de tools heeft ze te gebruiken 

Het programma

We beginnen het programma met een intakegesprek. Hierin leren we elkaar beter kennen, hoor ik een beetje wat er zich afspeelt en vertel ik wat ik doe en wat ik voor je tiener kan betekenen. De sessies zitten vol oefeningen, technieken, bewustwordingsmomenten. We sluiten iedere sessie af met een kleine evaluatie en geef ik huiswerk/oefeningen mee om thuis ook aan de slag te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isa, 12 jaar.

Ik ben bij Renée gekomen omdat ik niet lekker in m’n vel zat. Ik werd veel gepest door klasgenootjes en kwam vaak verdrietig thuis. Ik was erg down en had vaak geen zin om naar school te gaan. Van m’n moeder moest ik naar een coach, omdat ik vaak boos was en er niet meer uitkwam. Ik vond de gesprekken met Renée heel fijn. Ik ben nu wel blij dat ik het gedaan heb. Ik heb gemerkt hoeveel ik zelf kan veranderen en de enige ben die mezelf gelukkig kan maken. 

Isa

Ik heb weer een gelukkige en levenslustige dochter thuis. Ze heeft in korte tijd een ongelooflijk mooie groei doorgemaakt, wat een verschil.

Esther, moeder van Isa

Intakegesprek inplannen

 

 • Intakegesprek 45 minuten – 45 euro excl. BTW
 • Sessies van 75 minuten – 75 euro excl. btw. 

 • In iedere sessie zit:
 • Verslaglegging
 • Huiswerk voor thuis
 • Op maat gemaakte opdrachten

Mijn praktijkruimte

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Adres gegevens

Eindweg 25, Hooglanderveen

Bel me

(+31) (0)630095680

Stuur me een mail

info@backtoyou.nl