Over mij

Sinds 2006 heb ik m’n eigen praktijk Back to You, waar ik met veel plezier al veel cliënten heb mogen begeleiden. Mensen weer in beweging en tot leven zien komen is m’n drive. M’n kracht is om heel snel bij de kern te komen. Cliënten ervaren dat ze het zelf doen, waardoor ze nog gemotiveerder aan de slag gaan. Het is geweldig om ze als coach in dit proces te begeleiden, te zien groeien en in hun eigen kracht te zien komen.

Met m’n opleidingen Pedagogiek, Psycho-sociale therapie, coaching en the Journey (Helende reis) en velen workshops en trainingen op het gebied van familieopstellingen, NLP, relatietherapie, gestalt, het Enneagram en velen jaren ervaring (ook bij bedrijven) hebben m’n eigen effectieve methode gevormd. Alle sessies zijn anders en op maat gemaakt. Iedereen en iedere situatie is verschillend en dat maakt het heel uniek. Zo komen er oefeningen, tools, opdrachten uit die het beste bij jou passen en die je verder mee kunt nemen als steun.

 

 

En ik..

Woon met mijn man en 3 zoons In Hooglanderveen. Ik geniet van samen zijn met m’n gezin, wandeling in het bos, een heerlijke maaltijd, weekendje weg met mijn lief. Of gewoon lekker op de bank met een goed boek, dansen, zingen, reizen. , met familie zijn en vrienden etc.

En .. I love my job! Het geeft me ontzettend veel energie en dankbaarheid om mensen weer zo gelukkig en alive de deur uit te zien gaan.

 

True happiness

True happiness cannot be affected by the actions of others, since happiness is merely a reflection of the quality of your personal conduct. If anyone or anything can affect your happiness, true happiness has yet to be found. Once discovered, no person, place, or thing can affect your infinite wellspring of serenity, peace, and power, which puts you in the best position to develop long-lasting relationships that always begin from the inside out.

 

Mijn verhaal

Mijn interesse in de psyche van de mens is al op jonge leeftijd begonnen. Ik was benieuwd naar het waarom en de oorsprong van psychisch en lichamelijk lijden. Ik bleef met heel veel vragen zitten en ging verder op onderzoek. Naast zelf moeilijke tijden meegemaakt te hebben, ben ik rond m’n 25ste zelf in therapie gegaan. Hier ervaarde ik persoonlijk de krachtige tools die me duidelijkheid en inzicht gaven en die essentieel waren voor mijn eigen persoonlijke groei.  Ik raakte meer en meer gefascineerd en m’n passie werd alleen maar groter toen ik hierin verder ging studeren. Tijdens de studies kwamen ook mijn natuurlijke skills naar boven en de wens om hier anderen in te begeleiden. 

 

 

Mijn missie

 Om jou en zoveel mogelijk mensen weer terug te laten komen bij zichzelf. Zodat je onder alle conditioneringen, negatieve overtuigingen en patronen,  mag ontdekken wie je echt bent. Door je interne kompas te leren kennen en te gebruiken, wordt het leven een stuk makkelijker en aangenamer. Het geeft je zoveel meer energie en zin in het leven. Mijn doel is dan ook dat je weer met een big smile vol vertrouwen aan het eind van het traject de deur uit gaat. Iemand die de leiding heeft over z’n leven, die weet en kiest wie ze wil zijn.

 

Adres gegevens

Eindweg 25

Vathorst/Hooglanderveen

 

Telefoon

(+31) 630095680

Stuur me een mail

info@backtoyou.nl